Persuasive Design: Verandering van autoriteit

on

Experts worden bij persuasive design ingezet om bezoekers te overtuigen van de kwaliteit van het product of de dienst. Tegenwoordig verandert de vorm van autoriteit. Het ‘deze tandenborstel wordt aangeraden door uw tandarts’ tijdperk neemt af. Er zijn namelijk nieuwe experts bij gekomen; influencers. Influencer marketing is een nieuwe vorm van autoriteit. Als jouw favoriete YouTuber zegt dat het een goede tandenborstel is, geloof jij dit. Vooral onder jongeren zijn influencers erg populair en invloedrijk.

Download de gratis whitepaper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s