Spotify: persuasive design, emotional design & nudging

Er zijn 191 miljoen consumenten die gebruik maken van de streamingservice Spotify. Het is natuurlijk één van de gemakkelijkste apps om muziek mee te streamen. Niet iedereen heeft de betaalde versie van de streamingdienst, dit zijn namelijk 87 miljoen gebruikers van het totaal!

Om de conversies te verhogen maakt Spotify gebruik van verschillende psychologische technieken. Wil jij lezen over hoe Spotify persuasive design, emotional design en nudging inzet? Dat kan hier: Whitepaper Spotify!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s