Mathijs Verhoeven

Reclames op social media is het nieuwe adverteren. Grote bedrijven, zoals Chocomel of Bol.com doen dit, maar de kleine ondernemer krijgt ook vele kansen om zijn bereik te vergroten dankzij vernieuwde advertentie mogelijkheden.

Mijn naam is Mathijs Verhoeven (22), 3e jaars M.I.C. student. Mijn fascinatie voor social media begon al vanaf jongs af aan en is dankzij deze studie alleen nog maar groter geworden. Tijdens mijn studie heb ik veel geleerd omtrent marketing. Zowel online als offline is het een belangrijk onderdeel van het bedrijf en komt er daarnaast veel meer bij kijken. Denk hier aan de tientallen verschillende modellen die je kan toepassen op een bepaalde case. Naarmate van tijd begon marketing mij steeds meer te boeien. Niet mijn sterkste kant, maar toch een mooie uitdaging. Daarom heb ik ook gekozen om de specialisatie Digitale Media Strategieën te volgen. Naar mijn mening een specialisatie waarin je jezelf goed kan bijscholen tot een volwaardige online marketeer.

Naast mijn studie ben ik mede eigenaar van kledingmerk La Téci. Hierin merk ik dat het als kleine ondernemer veel moeite kost om online op te vallen. Het doen wat anderen ook doen is een veel gekozen, maar ook een veel te makkelijke weg. Opvallen doet er tegenwoordig echt toe en voor de kleine ondernemer gaat dit met veel moeite gepaard. Hierom heb ik gekozen om een artikel te schrijven over social advertising en hoe dit moet. Hoe kan ik als ondernemer social advertising toepassen, wat zijn de voordelen hiervan en waar moet ik als ondernemer rekening mee houden? In de komende artikel(en) geef ik antwoord op deze vragen. Veel leesplezier.

Nieuwsgierig? Vind me op LinkedIn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s