Sonny Lensen

Van je social media tijdlijnen tot het streamen van je favoriete content creators op platforms als YouTube en Twitch: video content is er altijd en overal. Het maakt deel uit van ons dagelijkse leven en is voor marketeers waardevoller dan ooit tevoren. Wist jij dat er dagelijks meer dan acht miljard video’s worden bekeken op Facebook? Zoals het er nu naar uitziet is dit nog maar het begin. Steeds meer bedrijven zien de meerwaarde van videomarketing, en aan het einde van het jaar bestaat 80% van het consumenten internetverkeer uit videocontent.

Ik ben Sonny Lensen, 27 jaar oud en ik volg de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast mijn studie ben ik werkzaam als freelance fotograaf en filmmaker. Sinds mijn specialisatie ‘Digitale Mediastrategieën’ volg ik de digitale marketingtrends op de voet. Ik verdiep mij graag in marketing gerelateerde onderwerpen. Het is dan ook geen verassing dat ik mij met mijn werk als freelance videomaker met name focus op videomarketing voor merken en bedrijven.

De mogelijkheden van videomarketing zijn enorm. Van extreem korte reclamevideo’s die niet langer dan een paar seconden duren, tot marketingvideo’s die qua lengte en vorm haast niet van een bioscoopfilm te onderscheiden zijn. Voor ieder merk of bedrijf is er een geschikte toepassing voor videomarketing denkbaar. Aan de hand van de artikelen en video’s die ik op dit platform publiceer help ik je graag bij het vinden van de ideale methode voor jou.

In mijn videoproducties voor MIC Watching komen verschillende voorbeelden uit mijn portfolio voorbij. Tot die tijd kun je mijn werk ook bekijken via deze link.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s