Hoelang blijft het internet een plek van vrijheid blijheid? (PODCAST)

Welkom, bij mijn allereerste podcast! Tijdens mijn studie vind ik podcasts een fijn alternatief om kennis tot mij te nemen en vandaag is de dag dat ik mij aansluit bij de kudde. Elke week bespreek ik een ander onderwerp in de digitale media branche, want daar ligt mijn interesse. Vandaag staat op het programma het vrije internet. Dit ligt namelijk onder vuur šŸ”„.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s